SPORT onder school

SPORT onder school

SPORT onder school zijn incidentele activiteiten en vinden tijdens schooltijd plaats op basis- en/of voortgezet onderwijs. De activiteiten variëren van RADAR basketbalclinics, topsportbezoeken, Mission Olympic, gymlessen van lokale sport- en beweegaanbieders en/of sportbonden.

Bent u geïnteresseerd in het aanbod onder schooltijd bij de basisscholen die onder Stichting Scala vallen of wilt u graag zelf lessen onder schooltijd voor deze scholen verzorgen, dan kunt u hiervoor het beste contact opnemen met het sport- en beweegteam van Scala
Voor basisschool De Vlechter is Debby Beeloo de contactpersoon.
Voor het d'Oultremontcollege kunt u het beste contact opnemen met Jos van der Ven.

Terug naar het totaaloverzicht kinderen, klik hier.
Terug naar het totaaloverzicht jongeren, klik hier.

Nationale Sportweek
9 t/m 17 september 2017

Klik op onderstaand logo voor alle activiteiten!

logo nsw 400x400