Voetbalkampioenschappen gemeente Heusden voor basisonderwijs

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: maandag 2 april 2018 09:00

Locatie: Sportpark Vlijmense Boys, De Hooge Heide 8  |  Plaats: Vlijmen

Heb jij zin om mee te doen aan de voetbalkampioenschappen gemeente Heusden?

Op maandag 2 april 2018 organiseert Stichting de Schroef, in samenwerking met voetbalvereniging Vlijmense Boys, de negende editie van de voetbalkampioenschappen gemeente Heusden op het sportpark van Vlijmense Boys in Vlijmen.

Wie
Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd voor leerlingen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs in gemeente Heusden.

Wat
Tijdens de voetbalkampioenschappen spelen de kinderen uit groep 5 t/m 8 met zeven spelers/speelsters per team.

Waar
De voetbalkampioenschappen vinden plaats op het sportpark van Vlijmense Boys de Hooge Heide 8 in Vlijmen

De voetbalkampioenschappen vinden plaats op woensdag 2 april 2018.

Voor meer informatie neem contact op met Sebastiaan Verweijen via 06-23869879

De Hoge Heide 8, 5251 LA Vlijmen