Iedereen kan meedoen.

Vriendenloterij

Speel mee met de Vriendenloterij en steun Stichting de Schroef.

Stichting de Schroef heeft een samenwerking met de Vriendenloterij. De Vriendenloterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen, programma’s en activiteiten. Elk kwartaal ontvangen wij namelijk inkomsten vanuit de loten die voor de stichting meespelen met de Vriendenloterij. Minimaal 40% van de inleg van de meespelende loten wordt door de VriendenLoterij afgedragen aan Stichting de Schroef. Met deze inkomsten kunnen wij bijvoorbeeld (nieuwe) programma’s en activiteiten organiseren. Een keer in de zoveel tijd brengen wij de samenwerking met de VriendenLoterij onder de aandacht door middel van een actie.

Hoe werkt het?
Koop een lot en speel mee in de Vriendenloterij.
Geef daarbij aan dat je een club of vereniging naar keuze wilt steunen. Onze stichting kunt u in de zoekfunctie vinden onder de volgende naam: Stichting de Schroef. De helft van het lotprijs gaat naar Stichting de Schroef. Daar zijn wij jou ontzettend dankbaar voor!

Je hebt al loten bij de Vriendenloterij
Als je al meespeelt met de Vriendenloterij kun je Stichting de Schroef ook steunen. Het is mogelijk om het goede doel bij jouw huidige lot(en) te wijzigen door te bellen met de ledenservice van de Vriendenloterij via 088 – 020 1020. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Over de Vriendenloterij

De VriendenLoterij is een non-profit organisatie, opgericht om structureel geld in te zamelen voor goede doelen in Nederland. De VriendenLoterij steunt goede doelen, culturele instellingen én ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Meer weten? Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs.