Vandaag op 4 mei bestaat Stichting de Schroef 15 jaar. Reden voor een feestje! We zijn uitgegroeid van een particulier initiatief dat verbinding wist te leggen tussen scholen en sportverenigingen met als doel ledenwerving, tot een allround organisatie die alle inwoners van Heusden en omgeving in beweging brengt. Trots kunnen we zeggen dat we de experts zijn op het gebied van sport en bewegen in de gemeente Heusden waar mensen terecht kunnen met vragen over sport- en beweegmogelijkheden, kennis en innovatie, fondsenwerving en sociale betrokkenheid.

Aan de andere kant moeten we ook bekennen dat sport en bewegen nog niet vanzelfsprekend en toegankelijk is voor iedereen. En daarom blijven we stug doorwerken. Want uiteindelijk streven we naar een vitaal Heusden waar sport en bewegen toegankelijk is voor iedereen.

Daarom hebben we speciaal voor ons jubileum een Sterk-in-bewegen Shop gelanceerd. Een net-echte webshop met betaalmogelijkheid. Wanneer je een donatie doet aan de stichting, krijg je een cadeautje. Op deze manier willen we het plezier in bewegen doorgeven. Voor jezelf of voor een ander. Neem snel een kijkje in de “shop”.

Geef sportplezier door

Al 15 jaar brengen we mensen in beweging. Dat kunnen we niet zonder de hulp van onze supporters. Samen geven we sportplezier door en maken we sport en bewegen toegankelijk voor iedereen. Wil je meer informatie over doneren of op een andere manier bijdragen? Neem dan contact op met Saskia Verstappen