Break free!

Break free, toffe activiteiten voor jongeren in carnavalsvakantie!

Het valt niet mee voor jongeren in deze coronatijden. De lock down, avondklok, online lessen brengen allemaal regels en beperkingen met zich mee. De carnavalsvakantie zal er hierdoor heel anders uitzien dan normaal. Veel carnavals activiteiten en uitjes zijn niet mogelijk. Bij Stichting de Schroef kijken wij liever naar wat er allemaal WEL kan, en willen daardoor een perspectief bieden voor jongeren. Dit gaan we doen door leuke buiten en online activiteiten aan te bieden.

Stichting de Schroef is samen met de gemeente Heusden, Bijeen, Trefpunt Heusden en Het Pieck het initiatief ‘Break Free’ gestart. Met ‘Break Free’ willen wij leuke uitdagende, laagdrempelige (online) activiteiten in de carnavalsvakantie aanbieden voor jongeren in de gemeente Heusden. Het is een mix van sport, beweeg, kunst en cultuuractiviteiten. Uiteraard houden wij de coronaregels bij alle activiteiten in acht.

Alle activiteiten zijn gratis wel even inschrijven! Tot dan!

Klik hier voor het programma