Lotte is een vlotte meid die graag buiten speelt. Ze zit alleen in een rolstoel waardoor spelen in de speeltuin helemaal niet zo makkelijk is. De buurtsportcoaches van Stichting de Schroef helpen kinderen zoals Lotte in contact te brengen met andere kinderen door het organiseren van beweegactiviteiten.

Om dat te kunnen doen organiseert Stichting de Schroef op 30 mei een huis-aan-huis kledinginzameling. Wij zoeken hiervoor nog mensen die de kledingzakken verspreiden in Vlijmen, Haarsteeg en Nieuwkuijk. Hou je van wandelen en gun jij kinderen zoals Lotte ook spelplezier? Help mee met het verspreiden van de kledingzakken.

 

Help jij mee?

  • We zoeken nog mensen die in Vlijmen, Nieuwkuijk en Haarsteeg kledingzakken willen verspreiden. In overleg bepaal je zelf in welke wijk of buurt je loopt.
  • Je bepaalt zelf hoeveel tijd je er aan besteedt. Dat kan een uur zijn of 2 uur, wat voor jou uitkomt.
  • Je bepaalt zelf wanneer je de ronde loopt. De zakken wordt verspreidt in de periode 8 t/m 21 mei. Maar je bepaalt zelf of je dat in de ochtend, middag of avond doet. Of dat je het verdeelt over meerdere dagen.

 

Geef sportplezier door

Al 15 jaar brengen we mensen in beweging. Dat kunnen we niet zonder de hulp van onze supporters. We zijn dankbaar met alle hulp. Wil je graag helpen, maar twijfel je of je kunt helpen of wil je meer informatie over de kledinginzameling? Neem dan contact op met Saskia Verstappen.

Dat kan per mail via saskia.verstappen@stichtingdeschroef.nl of telefoon 06-57337075