buurtsport 
voor jongeren tussen de 8 en 13 jaar 

In Oudheusden organiseren de buurtsportcoaches en Citytrainers wekelijks toffe, sportieve activiteiten. Elke week is er weer iets leuks te doen. En elke vakantie is er Lets Go Heusden, een soort buurtsportXL. Ben jij tussen de 8 en 13 jaar? Kom dan meedoen met Buurtsport!

Team

Buurtsportcoach Coen

Voor jongeren

Wil jij ook meedoen met buurtsport? Kom gezellig langs! Deelname is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Maar dat mag natuurlijk wel. Heb je nog vragen aan de buurtsportcoaches? Laat het ze weten. Je kan bellen / appen of vul het informatieformulier in.

Voor sponsoren

Vind je Buurtsport  een mooi initiatief en wil ons hierin (financieel) ondersteunen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Buurtsportcoach

Coen:      06-573 372 89

 

Wat is buurtsport?

Wij laten jongeren kennismaken met een positieve vrijetijdsbesteding. Door het aanbieden van sportieve activiteiten activeren, motiveren en stimuleren we jongeren op een speelse manier. De activiteiten zijn laagdrempelig en voor alle jongeren toegankelijk. Het ontmoeten en op een gezellige manier samen sporten staan bij ons centraal.

.

LETS go Heusden

Elke vakantie vindt er een LETS GO HEUSEN plaats: dé sport -en spelmiddag in Oudheusden voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens deze middag gaan we gezellig sporten en/of maken de kinderen kennis met nieuwe, uitdagende spellen. Ook vindt er vaak een knutselactiviteit plaats. De middag wordt georganiseerd door de buurtsportcoach in samenwerking met vrijwilligers. Ook ondersteunen andere partijen deze middag, zoals De Dromenvanger, Buurt Bestuurt Oudheusden, De COOP Oudheusden en Contour de Twern.

"Wij vonden dat er geen leuk evenement was voor onze doelgroep, daarom organiseren wij het zelf."

 – Projectgroep HeusdenPopUp.

Praktische informatie

 woensdag

Waar: buurthuis De Schakel in Oudheusden

Tijd: Van 14.30 u -15.30u.

Voor wie: kinderen uit groep 5 t/m 8.

Programma

 Het programma varieert wekelijks en er wordt ingespeeld op de vraag van de deelnemers. Zo wordt er gevoetbald, tamponhockey gespeeld, maar ook levend stratego of Among Us. 

Tezamen: Met en voor de wijk

De buurtsportcoaches  werken samen Citytrainers en met de jongerenwerkers van Bijeen. 

Deelname is gratis

We vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen. Daarom is deelname helemaal gratis.

Wat wordt de volgende?

Ben jij tussen de 8 en 13 jaar en heb jij een sportief idee voor in jouw wijk? Laat het ons weten. Jouw mening telt!