Iedereen kan meedoen.

Cursus Fietsvalpreventie; fietst u mee?

Stichting de Schroef organiseert in aanloop naar La Vuelta Holanda de cursus fietsvalpreventie voor 60 plussers uit de gemeente Heusden. De cursus richt zich op het veilig deelnemen aan het verkeer en daarmee het actief deelnemen aan de maatschappij. We starten met een theoriebijeenkomst, die later gevolgd wordt door 2 praktische bijeenkomsten. We sluiten af met een gezellige fietstocht.

Voorinschrijven is al mogelijk, dus wil je je verzekeren van een plekje, wacht dan niet te lang.Bel naar: 06-23869879 of mail je persoonsgegevens naar: inschrijven@stichtingdeschroef.nl

Luister hieronder het radiointerview met buursportcoach Sebastiaan over de cursus Fietsvalpreventie op Radio Ontmoeten van 11 maart 2020.

– LET OP DE DATUM VAN DE THEORIEBIJEENKOMST VAN 8 MEI WAAR SEBASTIAAN HET OVER HEEFT WORDT TOT NADER ORDER UITGESTELD IVM HET CORONAVIRUS –