Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beweeg-testdag GALMplus

25 januari | 09:00 - 12:00

€5

Op zaterdag 25 januari 2020 organiseert Stichting de Schroef in samenwerking met verschillende partners een beweeg-testdag voor inwoners van 55 jaar en ouder. Tijdens deze testdag wordt u op allerlei gezondheid gerelateerde zaken getest. Denk hierbij aan balans, kracht, lenigheid, bloeddruk en uithoudingsvermogen. Centraal op deze dag staat het beweegprogramma GALMplus. GALMplus is laagdrempelig, gevarieerd en gezellig bewegen in een kleine groep, met een gekwalificeerde trainer. Er wordt gewerkt op maat zodat iedereen, op elk niveau, kan meedoen. Deze lessen worden op diverse locaties in de gemeente Heusden aangeboden. Nadat u alle testen heeft doorlopen vindt er een gesprek met een beweegadviseur plaats. Uw testresultaten en uw persoonlijke interesse vormen de input voor dit gesprek. Samen wordt gekeken of GALMplus voor u geschikt is. Indien dit niet het geval is, dan wordt samen met u gekeken naar een andere passende beweegles.

Wie

Deze beweeg-testdag wordt georganiseerd voor inwoners uit de gemeente Heusden van 55 jaar en ouder die graag in beweging willen komen, maar wat meer moeite hebben met sporten/bewegen. Bijvoorbeeld door een chronische aandoening, langdurige blessure of andere lichamelijke ongemakken. Laat u alstublieft niet afschrikken door fysieke ongemakken die u wellicht heeft. Er zijn voldoende mogelijkheden in de gemeente om op uw eigen niveau en naar eigen wensen te bewegen.

Wat

U volgt een test-parcours met diverse laagdrempelige testonderdelen. De resultaten van de testen worden genoteerd. Aan de hand van deze resultaten ontvangt u een beweegadvies van een professionele adviseur. Het is mogelijk om u ter plekke in te schrijven voor een beweeggroep. Dit kan zowel bij een GALMplus les zijn, als bij een andere beweegles.

Waar & Wanneer?

De beweeg-testdag vindt plaats op zaterdag 25 januari 2020 in sporthal Die Heygrave, Burg. Zwaansweg 4 te Vlijmen. Na uw inschrijving ontvangt u van ons een specifieke tijd waarop u van harte welkom bent.

Kosten

Deelname aan de beweeg-testdag kost €5,- Gelieve dit op de dag zelf (graag gepast) mee te nemen.

Inschrijven

Voor deelname aan de beweeg-testdag dient u zich vooraf in te schrijven. Dat kan door het inschrijfformulier via DEZE LINK in te vullen. Heeft u hulp nodig bij uw aanmelding? Neem dan contact met ons op via mail of 0416-383484.

Bent u erbij? De koffie staat klaar!

Gegevens

Datum:
25 januari
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€5

Locatie

Sporthal Die Heygrave
Burgemeester Zwaansweg 4,
Vlijmen, 5251CJ Nederland

Organisator

Stichting de Schroef
Telefoon:
0416-383484
E-mail:
contact@stichtingdeschroef.nl