• Dit evenement is voorbij.

Collecteweek Stichting Het Gehandicapte Kind

15 november, 2021 - 20 november, 2021

Stichting de Schroef collecteert ieder jaar voor Stichting Het Gehandicapte Kind. Deze organisatie verzorgt elk jaar honderden projecten voor kinderen en jongeren met een handicap. Dit kan alleen maar dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers.

Maar liefst 50% van de opbrengst kunnen wij lokaal, in onze gemeente, besteden aan projecten voor kinderen met een beperking. Dit jaar gebruiken we de opbrengst om te onderzoeken hoe we deze kinderen (en hun ouders) meer kunnen laten meedoen in de samenleving. Bijvoorbeeld door een plek te creëren waar kinderen met en zonder beperking samen spelen. Of door openbare speelplekken beter toegankelijk te maken.

Voor de collecte kunnen we altijd extra hulp gebruiken!
Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om te collecteren. Vind jij het leuk om je als collectant in te zetten? Neem dan een kijkje op de collectanten-pagina op onze website.

Begin:
15 november, 2021