LETS GO HEUSDEN

27 juli | 13:00 - 16:00

Gratis

Vind jij het leuk om in de vakantie een middag samen met vrienden en vriendinnen op een gezellige manier te sporten en te spelen?

Elke vakantie vindt er een LETS GO HEUSEN: dé sport -en spelmiddag in Oudheusden voor alle kinderen van de basisschool in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Tijdens deze middag gaan we gezellig sporten en/of maken de kinderen kennis met nieuwe, uitdagende spellen. Ook vindt er vaak een knutselactiviteit plaats. De middag wordt georganiseerd door de buurtsportcoach in samenwerking met vrijwilligers. Ook ondersteunen andere partijen deze middag, zoals De Dromenvanger, Buurt Bestuurt Oudheusden, De COOP Oudheusden en Contour de Twern.

Wie

Dit evenement is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar (basisschool). Soms zijn er speciale edities waar bijvoorbeeld ook ouders voor worden uitgenodigd.

Wat

Tijdens LETS GO HEUSDEN kunnen kinderen deelnemen aan verschillende sportieve en culturele activiteiten. Elke keer is er weer wat anders te doen: in de zomer een waterspektakel, in de winter zullen we meer binnen zijn. Het aanbod wordt mede ook overlegd met de kinderen die wekelijks naar buurtsport in Oudheusden komen. Zo hebben we tijdens eerdere edities de volgende spellen/sporten/activiteiten gedaan: stuntsteppen, bmx, rodeostier, nerf-gevecht, archery attack, lasergamen, slijm maken, knutselen en nog veel meer.

De eerstvolgende editie is op woensdag 27 juli van 13.00 uur tot 16.00 uur rondom sporthal De Kubus. Elk kind tussen de 4 en 12 jaar kan zich opgeven

Waar

LETS GO HEUSDEN vindt plaats in Oudheusden. De ene keer is dat bij Buurthuis De Schakel, de andere keer bij basisschool De Dromenvanger. De editie van 27 juli vindt plaats in en rondom sporthal De Kubus.

Wanneer

We streven ernaar dat LETS GO HEUSDEN elke eerste woensdag van de vakantie plaatsvindt. Soms kan dat ook een andere dag zijn.

Geïnteresseerd? houd de website en FaceBook van Stichting de Schroef in de gaten!

Mocht je vragen hebben, kun je altijd mailen naar jos.vanderven@stichtingdeschroef.nl

Bij deelname aan het toernooi geef je toestemming om beeldmateriaal te gebruiken voor promotie van LETS GO HEUSDEN

Datum:
Tijd: