LT Architecten Zwem4daagse

27 december - 30 december

Ben jij een fanatieke zwemmer en heb je zin in een Zwem4daagse?

Van 27 tot en met 30 december organiseert zwemvereniging AquAmigos, in samenwerking met Stichting de Schroef, de 10e editie van de Zwem4daagse in zwembad Die Heygrave.

Wie

De LT Architecten Zwem4daagse wordt georganiseerd voor alle inwoners van de gemeente Heusden met minimaal zwemdiploma A (en voldoende zwemvaardig)

Wat

Tijdens de LT Architecten Zwem4daagse kunnen de deelnemers verschillende afstanden zwemmen: 250, 500, 750, 1000 en 1500 meter. Naast het zwemmen elke avond een clinic georganiseerd, zodat er tussen het zwemmen door genoeg te beleven valt. Aan het einde van elke dag, na het voltooien van de zwemafstand, krijgt elke deelnemer wat te drinken en wat lekkers.

Met jouw deelname aan de Zwem4daagse steun je dit jaar het goede doel: Stichting Leergeld Heusden.

Kosten: Info volgt. Bent u in bezit van een Heusdenpas, dan kunt u deelnemen met 50% korting op vertoon van de pas.

Waar

De LT Architecten Zwem4daagse wordt georganiseerd in zwembad Die Heygrave aan de Burgemeester Zwaansweg in Vlijmen.

27 tot en met 30 december, elke dag van 18:00 uur tot 20:00 uur

Geïnteresseerd?

Schrijf je in via www.zwem4daagse.nl

Voor meer informatie neem contact op met Debby Beeloo via 06-30036503 of kijk op de website van AquAmigos