Specials Beurs (nieuwe datum wordt z.s.m. bekendgemaakt)

29 augustus | 12:00 - 16:00

Gratis
In verband met de maatregelen van de overheid om tot 1 september geen evenementen te organiseren, zal de Specials Beurs naar een nieuwe datum worden verplaatst. De nieuwe datum zal zo snel mogelijk worden gecommuniceerd.

Specials Beurs: ervaar de (beweeg)mogelijkheden voor mensen met een beperking!

In 2017 heeft de eerste editie van de Specials Beurs (toen nog de Vrijetijdsmarkt voor Specials) plaatsgevonden in Drunen. Dit evenement is gericht op alle mensen met een beperking uit de gemeente Heusden. Van jong tot oud, van lichte tot zware beperking; iedereen is welkom. Op deze dag kunnen bezoekers kennismaken met het aanbod voor specials op het gebied van zorg, wonen, sport en cultuur, vrije tijd, ondersteuning, en nog veel meer. Dit jaar wordt de Specials Beurs voor de derde keer georganiseerd.

Wie De Specials Beurs is voor iedereen met een beperking, ongeacht leeftijd en beperking, uit de gemeente Heusden en omgeving.

Wat Op de Specials Beurs wordt al het aanbod voor mensen met een beperking in de gemeente Heusden aangeboden. Stichting de Schroef coördineert het sport- en beweeggedeelte op deze dag.

Waar Buurthuis De Mand, Jan Steenstraat 2A in Vlijmen.

Wanneer Zaterdag 29 augustus 2020 van 12.00 – 16.00 uur.

Meer informatie over sport en bewegen op de Specials Beurs? Neem contact op met buurtsportcoach Lian van de Veerdonk.

Datum:
29 augustus