Vitaliteitsdag

5 oktober | 09:00 - 18:00

Vitaliteitsdag voor ouderen: krijg inzicht in uw gezondheid!

Wees welkom op dinsdag 5 oktober bij De Voorste Venne in Drunen

Wist u dat er op deze aardbol vijf gebieden zijn waar men beduidend langer en gezonder leeft? Deze gebieden, de zogeheten Blauwe Zones, staan bekend om hun manier van eten, drinken, bewegen, ontspannen, geloven, zingeving en netwerken.

Op basis van deze principes heeft KBO Kring Heusden, in samenwerking met KBO-Brabant en Stichting de Schroef, de allereerste Vitaliteitsdag ontwikkeld. De Vitaliteitsdag is een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen in uw eigen gezondheid, anderen te ontmoeten en om vragen te stellen aan (en tips te krijgen van) diverse gezondheidsprofessionals.

Heeft u bijvoorbeeld last van zicht- of gehoorproblemen, zit u niet lekker in uw vel, heeft u vragen over uw voedingsgewoonten, of wilt u weten wat u kunt doen om fit te blijven? Dan is de Vitaliteitsdag echt iets voor u!

De Vitaliteitsdag vindt plaats op dinsdag 5 oktober aanstaande in De Voorste Venne in Drunen. Deelname bedraagt €2,50. Deelnemers zijn maximaal 2 uur bezig en na afloop staat de koffie/thee voor u klaar. Uiteraard wordt rekening gehouden met de Corona-maatregelen. En heeft u geen vervoer? Geef het aan ons door, dan regelen wij dat voor u!

Inschrijven is vereist en kan via e-mail (inschrijven@stichtingdeschroef.nl) of telefoon (06-23869879). Ook met vragen kunt u hier terecht. Na inschrijving ontvangt u verdere informatie. Graag tot ziens op 5 oktober!

Datum:
Tijd: