Sportieve crowdfundactie.

Besteed jouw #GivingTuesday aan sportieve ontmoetingsplekken voor iedereen. 

                      Doneer nu.

Giving Tuesday

Ben jij graag actief, of lig je liever op de bank? Bewegen is niet alleen gezond, maar ook ontzettend leuk! Zelfs wanneer dit voor jou niet zo vanzelfsprekend is. Want hoe ga je meer bewegen? En waar, of met wie? Stichting de Schroef drukt deze bezwaren de kop in met laagdrempelige sport- en beweegprogramma’s die naar jou toekomen! Maar dat kunnen we niet alleen; #GivingTuesday is een prachtig moment om jouw steentje bij te dragen aan deze sportieve verbindende factor.

Op 30 november is het Giving Tuesday: het begin van de traditionele periode die in het teken staat van ‘geven’. Maar hoe graag Stichting de Schroef hun sportieve projecten ook naar de mensen toebrengt, we hebben geen vervoer. Met een bestelbus vol leuke sportmaterialen creëren wij graag nieuwe sportieve ontmoetingsplekken. Bijvoorbeeld bij een leuk trapveldje, een buurthuis of een dorpsplein. En daarbij is natuurlijk iedereen welkom: óók kwetsbare doelgroepen. De initiatieven en sportspullen zijn er al: nu het bestelbusje nog!

Een sportieve bestelbus voor Drunen, Vlijmen, Heusden en De Langstraat.

Maar waarom eigenlijk een bestelbus? Stichting de Schroef heeft een hele lading aan sport- en spelmateriaal. Daarmee maken ze veel mensen in Drunen, Vlijmen, Heusden en de Langstraat graag een stukje actiever én gelukkiger. De drempel ligt alleen nog wat te hoog. Als de sport naar jou toekomt, is de kans veel groter dat je meedoet. En ja, met jouw donatie maakt zo’n mooie bestelbus dat mogelijk!

De voordelen van een nieuwe bestelbus voor jou:

–   Sport en beweeg gewoon bij jou in de buurt;
–    Ontdek nieuwe leuke, sportieve  ontmoetingsplekken;
–    Leer nieuwe mensen kennen in een laagdrempelige omgeving;
–   Doe mee wanneer je wil, zonder lidmaatschap.

Zó maakt de bestelbus de activiteiten nóg leuker

Van een jeugdig levend stratego tot aan ergonomische demonstraties op de werkvloer: alle activiteiten van Stichting de Schroef profiteren van jouw donatie voor deze nieuwe bestelbus! De materialen gaan makkelijker mee naar verschillende locaties. Daarnaast verhoogt het de zichtbaarheid en toegankelijkheid van onze aanwezigheid.

Doneer direct via de betaalmodule

Help jij ook graag mee met sport naar de mensen brengen in plaats van andersom? Doneer dan hier. Met iedere donatie komen we weer een stapje verder richting dit prachtige alternatief; gratis sport- en spellocaties voor jou én de mensen om jou heen.

Iedereen kan meedoen!

Heb je een chronische ziekte, schaamte, last van eenzaamheid of een andere reden dat je niet meekomt binnen de reguliere sportverenigingen? Ook dan ben je meer dan welkom bij Stichting de Schroef. Juist voor kwetsbare doelgroepen is een donatie voor de bestelbus van groot belang. Zij die niet makkelijk naar ons toe kunnen komen, doen zo toch een stukje makkelijker mee.

Liever Internet Bankieren?

Maak dan jouw donatie over naar NL02RABO0132514532 t.n.v. Stichting de Schroef.

Rabobank
T.n.v: Stichting de Schroef
IBAN: NL02RABO0132514532
KvK nr: 17206164
RSIN/fiscaal nr: 817962645

Jij kan ambassadeur worden!

Elke donatie telt. Wil je de actie op een andere manier ondersteunen? Op crowdfunding platform Geef.nl is een actiepagina aangemaakt voor de bestelbus. Deel deze actie met familie, vrienden, kennissen en wordt zo ambassadeur voor mobiele en sportieve ontmoetingsplekken in de buurt. Samen komen we er wel.

Over Stichting de Schroef

Stichting de Schroef is een erkend goed doel met ANBI status. Wij geloven in de kracht van sport en bewegen. Het geeft energie, brengt mensen samen en trekt ons zelfvertrouwen meters omhoog! Onze buurtsportcoaches zetten zich dagelijks in om zoveel mogelijk mensen in Heusden en omgeving in beweging te krijgen. Zonder voorwaarden: iedereen mag en kan meedoen!

Ja, ik doneer aan Stichting de Schroef

(als je graag anoniem wilt blijven hoef je geen gegevens in te vullen)

Bedrag