HeusdenPopUp
Het jongerenevenement

Met HeusdenPopUp hosten we een reeks events voor en door jongeren. Waar je kan chillen met je vrienden en waar je kan meedoen met activiteiten als je zin hebt. Lekker zonder ouders.

Team

Angel, Julie, Josha, Dani, Manon, Tess, Laura, Lisa, Sterre, Veronique, Hilde, Jikke, Lars, Bram, Sanne, Jos, Paulien, Pieter, Saskia

Voor jongeren

Wil je deelnemen aan een van de PopUp events? Meld je dan hier aan. Ook voor vragen kun je onderstaande button gebruiken. Je kan ook appen of bellen met een van de buurtsportcoaches.

Voor sponsoren

Vind je HeusdenPopUp een mooi initiatief en wil ons hierin (financieel) ondersteunen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

buurtsportcoach

Jos:       06-57337289

Paulien: 06-13112158

Waarom HeusdenPopUp

Wij zijn een groep jongeren, buurtsportcoaches en jongerenwerkers. We denken niet in hokjes. We zijn professioneel en creatief. We delen kennis en ervaring en leren van én aan elkaar. Zo kunnen we samen PopUp events organiseren die écht voor jongeren zijn.

"Wij vonden dat er geen leuk evenement was voor jongeren, daarom organiseren wij het zelf."

 – Projectgroep HeusdenPopUp.

Op dit moment bestaat HeusdenPopUp uit twee kleine PopUp’s en een groot festival. Met de twee kleine PopUp’s kunnen we dingen uitproberen en alle toffe elementen samenvoegen in het grote festival. Jouw mening telt! Ben je bij een van de PopUp’s, laat dan vooral weten wat je er van vond.

Urban PopUp

Tijdens het Urban PopUp op 9 mei 2021 hebben we met een groep jongeren bij de Wielerbaan ons kunnen uitleven met mountainbiken, graffity en archery attack. Door Corona was de activiteit aangepast maar het was zeker een gezellige en toffe activiteit.

Ibiza PopUP

Bij  de Ibiza PopUP denken we aan zon, zee, strand vibes. Deze PopUp zal dus ergens in de zomer plaatsvinden. Als we weer events mogen organiseren

HeusdenPopUp Festival

Het grote festival staat gepland voor september. Een Indian Summer zou perfect aansluiten op het thema. Dan combineren we namelijk de thema’s Urban en Ibiza. Dat deze twee goed samen gaan, hebben we tijdens de fieldtrip in Tilburg ervaren.

Wat wordt de volgende?

Heb je een idee voor een activiteit of thema? Laat het ons weten. Jouw mening telt!

HeusdenPopUp wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Heusden, Stichting de Schroef, Heusdennieuws.nl, het Oranje Fonds, het VSBfonds, het Postcodeloterij Buurtfonds en het Dr. C.J. Vaillant Fonds.