Voetbalkampioenschappen gemeente Heusden voor basisonderwijs

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: maandag 22 april 2019 09:00 - 17:00

Locatie: Sportpark Vlijmense Boys, De Hooge Heide 8  |  Plaats: Vlijmen

Heb jij zin om mee te doen aan de voetbalkampioenschappen gemeente Heusden?

Op maandag 22 april 2019 organiseert Stichting de Schroef, in samenwerking met voetbalvereniging Vlijmense Boys, de tiende (!) editie van de voetbalkampioenschappen gemeente Heusden op het sportpark van Vlijmense Boys in Vlijmen.

Wie
Dit voetbaltoernooi wordt georganiseerd voor leerlingen van groep 3 t/m 8 van het basisonderwijs in gemeente Heusden.
Groep 3&4 speelt 4 tegen 4. We adviseren om teams uit minimaal 5 kinderen te laten bestaan.
Groep 5&6 speelt 6 tegen 6. We adviseren om teams uit minimaal 7 kinderen te laten bestaan.
Groep 7&8 speelt 8 tegen 8. We adviseren om teams uit minimaal 9 kinderen te laten bestaan.

Wat
Tijdens de voetbalkampioenschappen spelen de kinderen uit groep 3 t/m 8 met verschillende basisscholen tegen elkaar. Geef de volgende gegevens door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:
- Namen van de kinderen
- Teamnaam
- Naam Basisschool
- Naam begeleider
- Telefoonnummer en E-mailadres begeleider

Waar
De voetbalkampioenschappen vinden plaats op het sportpark van Vlijmense Boys de Hooge Heide 8 in Vlijmen

Wanneer
De voetbalkampioenschappen vinden plaats op maandag 22 april 2019. Inschrijven kan t/m 8 april.

Ge├»nteresseerd? Schrijf je met je hele team (inclusief begeleider/coach) in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie neem contact op met Sebastiaan Verweijen

De Hoge Heide 8, 5251 LA Vlijmen