H-games

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: zondag 16 september 2018 13:00

Locatie: Zwembad Het Run  |  Plaats: Drunen

Vind jij het leuk om andere leeftijdsgenoten te ontmoeten en kennis te maken met (nieuwe) sporten en culturele activiteiten?
 
Op zondag 15 september organiseren de Citytrainers samen met Stichting de Schroef de H-games. Het belooft een gezellige middag voor alle jongeren tussen de 10 en 16 jaar te worden waarbij ze kunnen deelnemen aan diverse (nieuwe) activiteiten op het gebied van cultuur, kunst en sport. Ons slogan voor dit jaar is dan ook: “Sport & Cultuur samen is een kunst”. Het doel van deze dag is om jongeren met elkaar te laten verbinden, waarbij het bewegen centraal staat. 
 
Wie
Dit evenement wordt georganiseerd voor alle jongeren tussen de 10 en 16 jaar (groep 7 en ouder) uit gemeente Heusden. 
 
Wat
Tijdens de H-games kunnen de jongeren kennis maken met diverse (nieuwe) activiteiten en elkaar ontmoeten. De volgende workshops en activiteiten worden aangeboden: 
Workshop DJ, Workshop MusicMakerz (producer), Workshop film maken, Bossaball, Freerunning, persluchtduiken, Floatfit (workout op een AquaBase), Slip 'n Slide sporten.
 
Waar
De locatie is tot op heden onbekend
 
Wanneer
De H-games vinden plaats op zondag 15 september van 13.00 uur tot 17.00 uur
 
Kosten
De entree is 5 euro. 
 
 
Aan de deur kun je uiteraard ook een kaartje kopen. Wil je verzekerd zijn van deelname aan de workshop Floatfit, DJ, Musicmakers of filmen (let op: vol = vol), meld je dan vooraf aan. 
 
Geïnteresseerd? Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Voor meer informatie neem contact op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. mail: of 06-57337289

 

Adres
Sportlaan, 5151 Drunen

 

Kaart


 

Alle datums


  • zondag 22 september 2019 13:00 - 17:00