Nationale Sportweek

Sport- en beweegactiviteiten gemeente Heusden
Datum: vrijdag 20 september 2019 - zondag 29 september 2019

Locatie: Gemeente Heusden

Interesse in sport en bewegen? Ontdek de mogelijkheden in de gemeente Heusden tijdens de Nationale Sportweek!

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement, georganiseerd door NOC*NSF, waarin de breedtesport een week lang centraal staat. Iedereen, jong en oud, kan in deze week gratis kennismaken met (nieuwe) sporten en bewegen. Sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, scholen en andere sport- en beweegaanbieders organiseren allerlei activiteiten, zoals clinics, proeflessen, demonstraties, toernooien en open dagen. Het thema in 2019 is 'sport doet iets met je'.

Wat doet sport met jou?

Wie
Voor alle inwoners in de gemeente Heusden, jong en oud

Wat
Kennismakingsactiviteiten sport en bewegen voor verschillende doelgroepen

Op verschillende locaties in de gemeente Heusden

20 september tot en met 29 september 2019

Geïnteresseerd? Houd Facebook, Instagram en Twitter in de gaten voor nieuws over de Nationale Sportweek.

Alle datums

• Van vrijdag 20 september 2019 tot zondag 29 september 2019