citytrainers

Citytrainers

“Dankzij de cursus heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen en durf ik nu voor een groep te presenteren.”

Als citytrainer weet je wat vernieuwend en uitdagend is voor jongeren uit je eigen wijk. Citytrainers zijn jonge mensen, die graag een sportieve en positieve bijdrage leveren aan hun wijk of hun vereniging. Ze zijn tussen de 14 en 21 jaar en hebben met succes de cursus ‘Ik train mijn wijk/vereniging’ gevolgd. Als Citytrainer kunnen ze al hun creatieve en sportieve talenten kwijt.

Ben jij tussen de 14 en 21 jaar en wil je leren zelfstandig sport- en beweegactiviteiten te organiseren in jouw wijk of bij je eigen vereniging? Neem dan contact op met projectleider Jos van der Ven via 06-57337289 of perDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..