SCALA

GALMplus

“Met mijn fysieke ongemakken is het lastig om te kunnen bewegen. Specifiek beweegaanbod met goede begeleiding is wat ik zoek.”

Na een succesvolle start van de GALM-beweeglessen in 2015, introduceert Stichting de Schroef het nieuwe GALMplus programma. Speciaal voor alle 60+-ers die nét dat beetje extra begeleiding nodig hebben. Heeft u bijvoorbeeld last van een (chronische) blessure, artrose, diabetes, kanker, COPD of een andere beperking? En heeft u behoefte aan extra ondersteuning in de beweegles? Dan bent u van harte welkom bij GALMplus.

GALMplus is laagdrempelig bewegen in een kleine groep, met een gekwalificeerde trainer. Er wordt gewerkt op maat zodat iedereen, op elk niveau, kan meedoen.

GALMplus wordt mogelijk gemaakt door Stichting de Schroef en haar samenwerkingspartners: FysioCompany Drunen-Zuid, Inion, IHBT, Topfysio, Fysio Heusden-Veen, Zwembad Die Heygrave en Annette de Gooijer Fysiotherapie en Medische Training

Wilt u meer weten over het beweegprogramma GALMplus, neem dan contact op met buurtsportcoachDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u meer informatie over de testdagen 1 en 15 december, neem dan contact op met buurtsportcoach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of buurtsportcoach Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Traject

Op 1 en 15 december 2018 vinden een tweetal testdagen plaats. Eén van de beweegprogramma’s die hierbij centraal staat is GALMplus. Tijdens deze testdag wordt u getest op diverse fysieke onderdelen. Op basis van de resultaten ontvangen u een beweegadvies. Indien ‘GALMplus’ het advies is, kunt u zich inschrijven voor het introductieprogramma van deze lessen. Het introductieprogramma duurt 12 weken en start vanaf 1 februari 2019. Na deze periode heeft u de mogelijkheid om zich in te schrijven als lid bij één van de beweegaanbieders en zo structureel te blijven bewegen bij GALMplus.

Lesrooster

Aanbieder

Fysio Heusden-Veen

Heusden

Fysio Annette de Gooijer

Fysio Heusden-Veen

IHBT oefentherapie

FysioCompany Drunen-Zuid

Heusden

IHBT oefentherapie

Topfysio

Topfysio

Fysio Annette de Gooijer

Gymvereniging Inion

Oudheusden

FysioCompany Drunen-Zuid

Drunen

De GALMplus-lessen worden gegeven door diverse aanbieders uit zowel de zorg- als sportsector. De ‘sportaanbieders’ bieden de lessen aan voor grotere groepen (10-15 personen), bij de ‘zorgaanbieders’ zijn de groepen wat kleiner (+/- 6 personen) en is meer op zorg gerichte begeleiding aanwezig.

Kosten

De kosten voor het introductieprogramma van GALM (12 weken) zijn €40,-. Dit komt neer op een bedrag van €3,33 per les.

* Indien u zich tijdens de testdag inschrijft voor het introductieprogramma van GALMplus ontvangt u €5,- korting op de kosten. U betaald dan nog maar €35,- voor het introductieprogramma (12 weken).