valpreventie

Valpreventie

"Ik durf nu zonder rollator te lopen. Nu kan ik eindelijk een wandelstok bestellen." deelnemer valpreventie

Regelmatig gaat een onschuldige val bij ouderen gepaard met letsel. Om de vitaliteit en zelfredzaamheid van ouderen te bevorderen, organiseert Stichting de Schroef het beweegprogramma valpreventie. De pilot in 2014 heeft daadwerkelijk de deelnemers in beweging gebracht en daarom gaan we dit voortzetten. Vanaf december 2018 gaat het programma "Heusden valt ervoor" van start en kan worden kennisgemaakt met valpreventie.

"Heusden valt ervoor" wordt mogelijk gemaakt door Stichting de Schroef en haar samenwerkingspartners: FysioCompany Drunen-Zuid, Judoclub Drunen, IHBT en Topfysio.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of wilt u bijdragen aan de financiering, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.