Iedereen kan meedoen.

Jongeren in Beweging

Met Jongeren in beweging helpen we jongeren om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Uit gesprekken tussen jongerenwerkers, onze buurtsportcoaches en jongeren blijkt dat jongeren in de gemeente Heusden ontmoetingsplekken missen en vinden dat er te weinig voor hen wordt georganiseerd. Ze hebben het gevoel dat er voor hen wordt gesproken in plaats van met hun. Daar brengen wij samen met de jongeren verandering in.

Stichting de Schroef faciliteert een drietal programma’s, TALENTED, Buurtsport en H-games, voor jongeren waar zij zelf invulling aan geven. Op deze manier ontdekken en ontwikkelen jongeren hun eigen talenten, blijven ze betrokken bij hun vereniging of in de wijk. Tegelijkertijd ontwikkelen ze vaardigheden die relevant zijn voor hun eigen CV en toekomst.

Heb je vragen, neem dan contact op met buurtsportcoach Paulien Kok via telefoon: 06-13112158 of per mail..