Kom jij stage lopen bij Stichting de Schroef? Ben jij (of ken jij) iemand die op zoek is naar een stageplek? Wij hebben twee super leuke en leerzame stages beschikbaar voor het komende studiejaar, vanaf september 2023.

Stage Jongeren in Beweging

Ben jij iemand die enthousiast wordt van het organiseren van activiteiten voor jongeren? Weet jij jongeren gemotiveerd te houden en vind je het leuk om hen vanuit hun eigen kracht te ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Stichting de Schroef geloven we in het belang van investeren in sociale en maatschappelijk betrokken jongeren. Daarom organiseren wij diverse sportactiviteiten en evenementen waar jongeren samenkomen en zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. – Lees verder

 

Onderzoeksstage ‘gaming en talent’

Ben jij geïnteresseerd in het gebruik van gaming en gamification om vaardigheden te ontwikkelen? Of wil je juist gaming inzetten om jongeren fitter te maken? Ben jij iemand die zichzelf wil ontwikkelen en graag zijn/haar netwerk – zowel binnen onze organisatie als daarbuiten – wil uitbreiden en verbeteren? Dan hebben wij een plek voor jou!

Binnen Stichting de Schroef willen we middels onderzoek graag in kaart brengen hoe we gaming kunnen gebruiken om talent te ontwikkelen. We willen ons NEXT LEVEL gaming programma optimaliseren. Het onderzoek richt zich op twee aspecten:

  1. Hoe kunnen we gaming beter inzetten om 21e-eeuwse vaardigheden en sociale vaardigheden te ontwikkelen?
  2. Hoe kunnen we gaming en gamification effectiever gebruiken om motorische vaardigheden te ontwikkelen?

Lees verder

Voor beide stages geldt dat we samen met jou de invulling van jouw stage gaan bepalen. Ben je enthousiast geworden en geïnteresseerd in één van deze stages? Aarzel dan niet en neem contact op met:

Babette van den Hout E-mail: babette.vandenhout@stichtingdeschroef.nl  Telefoon: 06 53107336 of

Paulien Kok  E-mail: paulien.kok@stichtingdeSchroef.nl Telefoon: 0613112158