Op 26 oktober vindt het sportcafé opnieuw plaats in De Voorste Venne. Het sportcafé heeft als thema “sporten anno nu”. Zoals je van ons gewend bent, staat het sportcafé uit kennisdeling, inspiratie en netwerkmogelijkheden voor iedereen met een interesse in sport, bewegen en gezondheid. Dit jaar kunnen bezoekers ook kennismaken met een interactieve beweegroute en de opkomende sport pickleball. 

Met een plenaire sessie van “gouden”Olympisch oud-volleybal bondscoach Joop Alberda en de keuze uit vier workshops belooft het een inspirerende avond te worden. Experts uit het sport- en beweeg werkveld gaan in op trends en ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden van sporten anno nu. 

De workshops worden verzorgd door Kees-Jan van het Klooster van het wheelchair Skills Team, Joost Klerks (VV Haarsteeg), Ellen de Roos (’s-Port), Lars van Raaij (InnoBeweegLab) en Paulien Kok (Stichting de Schroef). De link naar het volledige programma vind je hieronder.

Praktische informatie

Bezoekers zijn welkom vanaf 18:30u. Het programma start om 19:00u en we sluiten de avond af met een netwerkborrel om 21:30u. Van een hele avond stilzitten wordt niemand gelukkig, daarom zijn er ook mogelijkheden om zelf in beweging te komen. Zo kun je de nieuwste sport: pickleball, uitproberen en kun je kennismaken met interactieve beweegvormen.

Je hoeft niet in sportkleding te komen, maar makkelijk zittende kleding en schoenen zijn handig. Iedereen is welkom, dus meld je vandaag nog aan. Dit wil je niet missen! 

Zien we jou ook bij het Sportcafé 2023 op 26 oktober?